Dostava i preuzimanje

Dostava i preuzimanje

Cena isporuke

Poručene artikle šaljemo putem Aks kurirske službe po sledećem cenovniku: Paketi 1 do 2 kg 360 din.

Vreme dostave pošiljke

Ukupno vreme za koje će Vam pošiljka biti uručena od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice je najviše 3 (tri) radna dana.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu na adresi isporuke bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Osim u slučaju plaćanja karticom, prilikom preuzimanja pošiljke, kuriru ne plaćate ništa jer ste sve već platili kroz narudžbenicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.