O nama

O nama

Mistery Shoes je najveća online prodavnica modne ženske obuće osnovana 2016. godine. Već na samom početku izdvojio se po atraktivnim, modernim i smelim modelima ženske obuće namenjenim prevashodno mladim osobama, širokim asortimanom ponude, pristupačnim cenama i modernim načinom prodaje. Jedan od glavnih zadataka bio je uspostavljanje i unapređenje brenda sa ciljem da zauzme mesto među vodećim brendovima ženske modne obuće na području Srbije, te kvalitetnim strategijama nastaviti širenje na tržišta susednih zemalja.

Od tada je Mistery Shoes napredovao istovremeno na više koloseka: pre svega u ponudi i izboru najprestižnijih modela, u načinu njihove prezentacije, u razvoju grafičkog identiteta, u profesionalnom i stručnom osoblju, u visokom kvalitetu usluga koju pruža, u tehnološkoj bazi i inovacijama koje prate promociju brenda. Širok asortiman, urbani dizajn, trendi obuća sa modnih pista, pristupačne cene i moderan ambijent prodavnica izdvaja Mistery Shoes kao vodeći brend na ovom tržištu a od maja 2020 poslujemo i na Evropskom tržištu sa sedištem firme u Austriji.

Misija i vizija Mistery Shoes.

Naša je misija je izabrati obuću koja pristaje mladoj, modernoj i smeloj ženi, a istovremeno svojim kvalitetom i vrhunskom izradom, u spoju sa savršenim dizajnom pružiti joj zadovoljstvo i osećaj samopouzdanja. Želimo da svojom ponudom neprestano razvijamo ukus i stil srpskog i evropskog tržišta, doprinesemo urbanizaciji i razvoju beogradskog look-a i da našim devojkama približimo modne piste sveta. Trudimo se da ponudimo modernu i udobnu obuću, trendi dizajn, savremene i ergonomske materijale, vrhunsku obradu i smele boje, ali i da prezentaciju naše ponude podignemo na najviše svetske standarde. Naravno, važan aspekt celokupnog poslovanja su atraktivvne i pristupačne cene našh modela, kao rezultat jedne promišljene i konzistentne politika cena koja je to učinila mogućim. Naši modeli su zaista vrlo udobni, lako se nose, trajni su i ne opterećuju porodične budžete.

Besplatna isporuka

Za porudžbine preko 6000 RSD

24/7 PODRŠKA PRI KUPOVINI

Chat, telefon, email

RAZLIČITE OPCIJE PLAĆANJA

Pouzeće, uplatnica, kartica